Ik heb kanker. Wat nu?

U heeft kanker. Dat is een diagnose die erin hakt. Niet alleen voor u, maar ook voor uw gezin. En wat betekent dat nu eigenlijk; kanker hebben. Het roept honderden vragen op. Want wat gaat er nu allemaal gebeuren? Welke impact heeft deze ziekte op het gezin? Vragen waar u het liefst in alle rust antwoord op krijgt.

Kom logeren in het Logeerhuis. Bij ons vindt u de rust en ruimte waar u behoefte aan heeft. Tijdens uw verblijf gaan wij volledig mee in uw traject. Wij weten met welke vragen u worstelt, en wij kunnen u ook antwoorden geven. We ondersteunen u en uw gezin bij de intense verandering die u meemaakt.

Middels onze samenwerking met het inloophuis Parkhuys is het mogelijk om mee te doen aan dagelijks wisselende activiteiten, praatgroepen en therapie. Voor mensen met kanker, maar ook voor familieleden van een gezinslid met kanker. Iedereen is welkom.

Of u nu kiest voor één overnachting, of voor een verblijf van zes weken: we leggen u volledig in de watten. Met maar één doel: zodat u zich geheel op uzelf en het herstel kunt richten.

Bekijk onze kamers

Meer informatie nodig?

We helpen u graag. We zijn van 8:30 tot 17:00 bereikbaar via:

Tel: 036 – 76 06 555
Email: [email protected]

Of via onze contactpagina.